reede, 16. august 2013

Alati trepist

See kõik oleks võinud juhtuda mõned tunnid hiljem, kui tulen välja juuksurisalongist, lehvivad uued juuksed, naeratus suul välimusega.

Hakkan sisenema kõrghoonesse, vajutan ukse kõrval olevat nuppu, et saaks sisenemiseks kutse. Kõrval seisab noormees, ütleb, et uks on lahti. Igatahes, sisenen kõrgemat sorti ärihoonesse, mille uks on koguaeg lahti olnud. Kiire kiire, samal ajal räägin telefoniga, üritades selgeks teha, mis siis juhtub kui kahe seina vahele jääb põrandasse vuuk tegemata.
Tellin lifti kuuendale korrusele. Vaatan ringi, mitu lifti. Tuleb lift alla. Seisan edasi, ei pane tähele, samas nagu panen ka ja ootan lifti. Noormees hõikab, et kui ma julgen võin tema lifti peale tulla. Vajutan kuute, tema vajutab 10t. Tuleb kuues korrus, tundub nagu ma ei sooviks lahkuda. "Teie korrus, võite minna". Punastan, naeratan, lahkun liftist, koperdan. Lifti uksed ei või veel aeglasemalt kinni minna. Naeran, punastan, ei saa salongi ust lahti. Liftist kostub väikest naeru, uksed lähevad kinni.

Mida teevad ilusad mehed?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar